De ijbaan blijft dicht

Beste schaatsliefhebber, nu de temperaturen ver onder nul gedaald zijn, hoop je dat je straks een schaatsbaan kunt openen.
Maar helaas ……. de corona maatregelen van de regering en het daaraan verbonden stappenplan van de KNSB zorgen ervoor, dat er dit jaar niet geschaatst kan worden in verenigingsverband in Colijnsplaat.
Maatregelen waar wij als bestuur aan moeten voldoen zijn o.a.:- maximaal aantal schaatsers per oppervlakte ijsvloer- een tijdslot- een gescheiden in- en uitgang- een gezondheidscheck bij de ingang- voldoende afstand kunnen houden- etc. etc.
U zult begrijpen dat bij het niet naleven van deze voorwaarden er boetes kunnen volgen voor de schaatser als voor de ijsclub. In verband met bovenstaande ziet het bestuur geen mogelijkheid om nu een ijsbaan op Colijnsplaat te creƫren.

Met vriendelijk sportgroeten, bestuur IJsclub Ons Genoegen te Colijnsplaat.

Kan een afbeelding zijn van natuur
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.